Även om världen av bingo online har blivit större, så är det som nämnt tyvärr så att många bingosajter som vänder sig till Macanvändare inte anses vara lika viktiga. Majoriteten av alla bingorum online vänder sig till användare av Windows och förklaringen är rätt enkel: bingosajterna vill fokusera på den kundgrupp som är störst, spenderar mest tid och bidrar till de största vinsterna för spelföretaget. Detta tenderar enligt allmän mening att vara användare av Windows. De som använder sig av Mac anses tillhöra en annan demografi och studier visar att majoriteten av de som spelar spel online använder sig av Windows. Därför investerar naturligtvis spelföretagen mest pengar och utvecklar mest programvara när det gäller denna kundgrupp. Med tanke på den ekonomiska situation som världen nu befinner sig i, snålas det så klart ännu mer när det gäller utveckling av nya programvaror.

Ett intressant fakta om användare av Mac och spelindustrin online, är dock de undersökningar som visar att Mac-användare tenderar att vara rikare och spendera mer tid på nätet. Det här kan vara en tankeställare för de bingosajter som ännu inte har utvecklat en alternativ programvara som passar dem som använder Mac. Om du själv använder Mac och vill spela bingo på fler sajter, ska du alltså inte misströsta. Det kommer troligen inte att dröja länge innan spelindustrin online har anpassat sig i stort sett lika mycket efter Mac-användare som de har gjort med andra.
 
Var hittar jag bingo för Mac användare?
 
Det finns en hel del sajter online som tipsar om var man kan spela Macbingo. Leta på dessa och läs igenom tipsen. Kom dock ihåg att bara spela på seriösa och välkända bingosajter, så slipper du råka ut för trubbel.