Oavsett om du har en Mac eller en annan dator finns det massor av fördelar med att spela bingo online. Och tro inte att du missar den sociala biten bara för att du inte sitter i en vanlig bingohall. Alla bingorum online har chattfunktioner, vilket gör att du kan prata med dina medspelare under bingospelandets gång.

Den största fördelen med att spela bingo online är att bingosajterna har öppet dygnet runt. Du kan spela precis när du vill. Dessutom är utbudet av bingo online mycket stort, även om du använder Mac. Det finns många olika varianter av bingon, med bonusspel, extra tävlingar i chattrummen och mycket annat. Skulle du ledsna på att spela bingo har de flesta bingosajter dessutom andra typer av spel att prova på. När du spelar bingo online kan du dessutom spela mot människor från hela världen. Det är därför ett ypperligt sätt att lära känna andra trevliga människor, som delar samma intresse som du – nämligen bingon!

Bingobonusar

Även de som använder sig av Mac kan dra nytta av olika typer av bingobonusar online. Visserligen finns det som sagt inte lika många bingosajter tillgängliga för den som använder Mac, så även bonusutbudet blir sämre. Men, det finns ändå en del att välja på. Det finns många olika typer av bonus, men en vanlig sådan är välkomstbonusen. Denna får du första gången du registrerar dig på bingosajten. Det brukar inte handla om så mycket pengar, men runt en hundralapp om du spelar på svenska bingosajter. På det viset kan du spela gratis bingo, utan att investera en krona!

En annan vanlig bonus är insättningsbonusen, som du får första gången du gör en insättning på ditt konto hos bingosajten. Ibland är det en fast summa, men mer vanligt är en procent på den insättning som du gör. Ofta brukar bingorummet matcha din insättning med samma summa. Sätter du inte 100 kronor att spela bingo för, får du således 100 kronor extra att spela för, helt gratis.